Am înțeles🤔

Am înțeles🤔


Am înțeles că din 8 martie terminăm cu alerta, cu măștile, carantina și certificatele verzi, ceea ce însemna că sistemul sanitar revine la normal, cazurile „sporadice” de Covid chiar vor fi rezolvate prin cele două spitale de profil, infecțioase și s. În atare situație, Spitalul Județean ar trebui să revină la asistența normală a restului pacienților. Chestia asta trebuie făcută repede, deoarece sistemul sanitar este plătit pe caz soluționat/rezolvat, iar cum s-a mers cu frâna trasă din cauza cazurilor de Covid ce au ocupat un etaj și jumătate din spital, în condițiile unei modernizări deja eternizate, vă dați seama ce finanțare exista acolo. Anticipez că iar va fi problemă, vestita terapie intensivă a cazurilor de infecțioase, ce nu s-a putut rezolva în doi ani, chit că se vorbea la un moment dat despre finanțare europeană.

Apropos, acum ceva vreme ridicam problema personalului medical angajat în perioada de pandemie, pe durata determinata. Habar n-am că măcar un parlamentar din Galați să fi cerut ministerului lămuriri pe subiect. Să fim înțeleși, problema este națională și nu locală. Cei de pe la minister nu pot spune că nu știu problema, doar ziceau că o să vină cu ceva soluții. Dacă încetează contractele oamenilor ce au fost angajați „temporar”, riscăm să rămânem cu un deficit crâncen de personal timp de mai multe luni, până la organizarea de alte concursuri. Nu mai vorbesc de faptul că nu-i moral, chiar așa , pe perioada determinată au fost angajați după un concurs, dintr-o dată nu mai sunt buni.

Luați cu situațiile din vămile de nord și sud est, riscăm să nu stăm cu ochii pe decidenții noștri și să-i lăsăm să „dormiteze”.

4 gânduri despre &8222;Am înțeles🤔&8221;

  1. Bonheur, ennuis, succès, déception ou échec – je ne sais pas ce qui vous attend pour la journée, mais je sais que tout ira bien c’est toujours un plaisir de venir te dire. Bonjour bonjour!
    Amitié c’est un plaisir de déposer un petit mot à tous mes amis amies Bernard

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nu scăpăm de „stare”. Acum vor sa-i zică stare de criză 😁….În sfârșit politicienii recunosc starea în care ne aflăm de 32 de ani ,timp în care ei nu au fost în stare de nimic.

    Apreciat de 1 persoană

Mulțumesc pentru vizită !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.