Legea Atracției✍

Legea Atracției✍


Deja nu cred că mai este cineva care să nu fi auzit de Legea Atracției. Aceasta spune, în esență, că energia și gândurile pe care le transmiți predominant în univers atrag energii cu același nivel de vibrație, frecvență sau rezonanță. Promotorii săi pun în principal accentul pe ideea că, dacă transmiți gândurile “corecte”, poți atrage către tine tot ceea ce dorești. Cea mai mare provocare cu Legea Atracției este însă că ea funcționează automat atât în direcția pozitivă cât și în cea negativă. Majoritatea oamenilor nici nu realizează că, focalizându-se pe ceea ce nu au sau pe ceea ce îi supară, ei își canalizează energia spre a atrage și mai mult din ceea ce nu au sau îi supără! Mai există însă și alte legi universale care nu au parte de aceeași atenție și promovare precum Legea Atracției. Poate nu sunt suficient de spectaculoase, poate nu promit efecte imediate și nu au acel element de“magie”, dar cred că merită să le trec pe scurt în revistă. Vei vedea că o parte din ele ți se vor părea cunoscute!
Legea Creației Deliberate spune: “Ceea ce gândesc, încep să atrag. Ceea ce gândesc cu intenție, atrag mai rapid”. Deși aparent este cam același lucru cu Legea Atracției, diferența este următoarea: așa cum am explicat, prin Legea Atracției poți să atragi inclusiv lucruri negative, dacă în mod inconștient persiști într-o stare negativă.
Dacă în schimb transmiți în univers în mod deliberat, conștient, gândurile și emoțiile productive, vei atrage ceea ce îți dorești. Cu alte cuvinte, prin Legea Atracției ești deseori un creator pasiv și nici nu-ți dai seama cum ai atras anumite situații în viața ta, în timp ce prin Legea Creației Deliberate atragi în mod voluntar, conștient. Prin urmare, așa cum ar spune înțelepții, stai de pază la poarta minții tale și nu lasă pe oricine să treacă! Legea Acceptării poate fi sintetizată ca principiul minimei rezistențe:“Sunt ceea ce sunt și le permit și celorlalți să fie ceea ce sunt”. Această lege te îndeamnă să accepți cu adevărat, și nu doar să tolerezi diferențele pe care le observi în ceilalți. Dacă nu ești aliniat la această lege, înseamnă că ai pretenția ca oamenii să gândească, simtă, creadă și să acționeze conform modului în care crezi tu că “ar trebui”. Obiceiul de a-i judeca pe ceilalți te va face, conform Legii Atracției, să atragi și mai multe circumstanțe sau persoane negative în viața ta, deoarece te focalizezi pe criticarea și judecarea lor. Mai mult,supărându-te și enervându-te că ceilalți nu se comportă așa cum ai vrea tu, îți afectezi starea de spirit, nivelul de energie și libertatea interioară. Cum să fii liber dacă ai tot timpul nevoie ca toată lumea să se conformeze așteptărilor tale pentru a te simți satisfăcut? Legea Suficienței și Abundenței. Conștientizează chiar acum că ai în interiorul tău toate resursele care îți trebuie pentru a-ți îndeplini obiectivele. Din punct de vedere spiritual și energetic, “porția” ta este nelimitată. Ți-a fost dăruită viața și ai acces la toată puterea necesară pentru a reuși. Nu trebuie să te simți păcălit dacă altcineva are mai multe lucruri sau mai mult succes, ca și cum le-ar fi luat din “rația” ta.
Mentalitatea de restriște (“poverty thinking”) îți slăbește abilitățile de a-ți manifesta propriile dorințe. Dacă te concentrezi pe ideea că niciodată nu ai destul sau că nu ai parte de suficiente oportunități, vei continua să atragi lipsa de oportunități. Universul are o potențialitate nelimitată – singurele limite sunt cele pe care ni le impunem noi prin teama, îndoiala, lipsa de încredere și de credință sau orice altă emoție cu vibrație joasă. Legea Detașării. Pentru a obține ceva din universul fizic, trebuie să renunți la atașamentul față de acel ceva. Până la urmă, totul se reduce la încredere. Când ești de obicei într-o stare detașată, relaxată? Atunci când ai încredere, când ești liniștit că totul merge așa cum trebuie. Atunci când știi pur și simplu – la un nivel profund – ca vei primi tot ce ai nevoie, rezultatele vin în mod natural, iar timpul în care vor apărea va fi perfect, nici mai devreme, nici mai târziu decât trebuie. Dacă te îngrijorezi sau devii nerăbdător, te așezi ca o barieră în calea energiei care lucrează la rezultatul final și nu faci decât să-l întârzii. Deci setează-ți intenția pozitivă, fă ce ai de făcut și apoi… doar ai încredere! Legea Polarității vorbește despre unitate în dualitate. Există doi poli sau opuși pentru orice, dar polaritatea reprezintă cele două extreme ale unui “ceva” care este de fapt același lucru. De exemplu: cald/rece, bun/rău, bogat/sărac se pot referi la același lucru sau aceeași persoană dar pot însemna lucruri diferite pentru oameni diferiți. Ceea ce contează pentru a înțelege Legea Polarității este abilitatea de a-ți transforma percepția astfel încât să îți creezi o nouă realitate. Depinde doar de tine să îți schimbi părerea despre ceva sau cineva. Atunci când poți să nu mai percepi un om drept “rău” și îl consideri “bun”, de fapt îți transformi întreaga atitudine față de acel om. Iar o schimbare de atitudine poate produce o schimbare a întregii experiențe pe care o ai cu persoana respectivă. Aceasta a fost o scurtă descriere a cinci legi universale pe care le poți considera de sine stătătoare sau doar “anexe” ale Legii Atracției. Important este că toate acționează împreună, se susțin și se completează reciproc. Dacă mi-aș dori să rămâi cu o singură idee în urmă citirii acestui articol, aceasta ar fi: fii atent la ceea ce atragi în viața ta în mod întâmplător, fără să-ți dai seama! Făcându-ți un obicei din a-ți focaliza în mod conștient gândurile și emoțiile spre ceea ce dorești (nu spre ceea ce nu dorești) și lucrând permanent asupra nivelului tău energetic, vei permite Legii Atracției să funcționeze!!!

http://www.empower.ro/inteligenta-emotionala/sa-cercetam-si-alte-legi/

Mulțumesc pentru vizită !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.