⭐Dumnezeu Ne dă Lumină✞

⭐Dumnezeu Ne dă Lumină✞


Dumnezeu ne dă Lumina, dar ca să o putem primi, ochiul nostru trebuie să fie curat, iar asta înseamnă efort. Însă orice efort al nostru făcut cu năzuința de a ne apropia de El este dublat de lucrarea harului Său, așa încât și atunci când ne curățim gândirea, simțurile, tot Lui îi datorăm asta.

2 gânduri despre &8222;⭐Dumnezeu Ne dă Lumină✞&8221;

  1. Noi, oamenii, în general, folosim rugăciunea ca modalitate de a-i cere Lui Dumnezeu diferite lucruri importante pentru noi. Atunci când primim ceea ce am cerut, suntem foarte fericiți și îi aducem laude Lui Dumnezeu, dar de cele mai multe ori, „pare” că Dumnezeu nu ne ascultă, și asta datorită faptului că noi nu primim răspuns cerințelor noastre…

    în primul rând, rugăciunea trebuie văzută ca o modaliate prin care Dumnezeu comunică direct cu noi, nu ca o modalitate prin care noi îl rugăm pe Dumnezeu să ne asculte. Atunci când simțim o dorință puternică de a ne ruga Lui Dumnezeu, aceasta dorință nu este de la noi, este de la Tatăl, El dorește să comunice cu noi, să ne asculte, și să ne ofere ceea ce noi avem cu adevarat nevoie.

    Mai mult decat atat, nu uitați, Dumnezeu știe dinainte de ce avem noi nevoie, așa că, atunci când ne rugăm Lui Dumnezeu, să începem prin a-i mulțumi pentru această șansă atât de unică, atât de rară, atât de specială, atât de frumoasă, prin care Dumnezeu dorește să comunice cu noi, și repet, El dorește să comunice cu noi.

    Nu în ultimul rând, dacă cerințele tale sunt sincere, și totuși, nu ai primit răspuns, nu te teme, insistă, crede, chiar și atunci când necazurile te coplesesc și te doboară la pământ, nu te teme, ține credința ta în Dumnezeu până la capăt!

    Apreciat de 1 persoană

Mulțumesc pentru vizită !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.