☹Vârsta 4 ani☁

☹Vârsta 4 ani☁Da, de la vârsta de 4 ani, pot să îmi amintesc câte ceva. Eram la grădiniță, de regulă mă ducea bunicul, fiindcă mama paralizase când eu aveam 3 ani. Tata era alcoolic, bunica nu o iubea pe mama deoarece era de la țară, bunicul nu era după tată, însă ne iubea și ne respecta foarte mult. Mama paralizase din cauza supărărilor, fată de la țară, obligată de părinți să se căsătorească, până la vârsta de 18 ani fusese la mânăstire, iar la 30 ani au căsătorit-o cu forța, cum erau timpurile de atunci. În casă era tot timpul tensiune din cauza tatălui. Tata era un om rău din toate punctele de vedere. Mama era bătută, înșelată, dormea afară mai mereu, doar când era bunicul acasă era mai binișor. Bunica mă iubea, însă eu mică fiind nu suportam să nu stau lângă mama mea. Între timp tata a rămas fără un picior, și așa viața începuse să înainteze cu pași repezi către maturitatea mea mult prea devreme.

10 gânduri despre &8222;☹Vârsta 4 ani☁&8221;

  1. Nu era posibilitate. Mama mea era paralizată,nu avea pe nimeni în oraș. Părinți au măritat-o fără să o viziteze. Am avut ocazia să îmi văd bunica după mamă o singură dată. Spunea că îi este frică să circule cu trenul. Nu avea nici ajutor, nici putere, iar când am mai crescut eu puțin, a murit. La vârsta când eu împlinisem 18 ani, mama a murit. Urmează să termin pană la vârsta de 18 ani, apoi voi continua să scriu. Simt nevoia să scriu tot, asta dacă nu voi muri între timp.
   Mulțumesc frumos pentru vizită, pentru comentarii, vă mai aștept. Cu drag Dora. O seară frumoasă!

   Apreciază

 1. Trist. Foarte trist. Imi pare rau sa citesc ca exista astfel de indivizi. Apreciez in mod corespunzator povestea, insa imi este greu sa apas un buton pe care scrie Like. Like se traduce „imi place”. Ori cum pot sa spun ca imi place o poveste atat de trista, atat de impresionanta? Imi pare rau pentru tratamentul de care ai avut parte! Am citit toate postarile. Considera, te rog, ca toate au primit aprecieri pozitive in privinta relatarii si a felului deschis in care ai decis sa publici aceste capitole de jurnal.

  Apreciază

  1. Bună ziua. Mulțumesc frumos. E trist, sper să pot scrie povestea până la capăt, înainte să trec dincolo. Am învățat că durerea scrisă mă ajută, atunci când scriu, lacrimi curg, ir sufletul se mai răcorește. Weekend frumos ! Cu respect Eu ❤

   Apreciat de 1 persoană

Mulțumesc pentru vizită !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.